WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website
Back to top

Γιατί να τοποθετήσετε ασανσέρ εκ των υστέρων από την KONE;

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΑΞΙΑ

Η εκ των υστέρων τοποθέτηση ασανσέρ αυξάνει την αξία της ιδιοκτησίας και το κτίριο σας γίνεται πιο ελκυστικό για υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές, ενώ βελτιώνεται και η προσβασιμότητά του.

ΕΝΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Το ασανσέρ διευκολύνει τους ανθρώπους να κινούνται με ασφάλεια εντός του κτιρίου σας, επιτρέποντας στους πιο ηλικιωμένους ενοίκους να ζουν περισσότερο καιρό στο σπίτι και διευκολύνοντας για όλους την πρόσβαση στους υψηλότερους ορόφους.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ο έμπειρος συνεργάτης που μπορεί να παράσχει ένα εξαιρετικά μελετημένο σχέδιο, αποτελεί έξυπνη επιλογή. Φροντίστε ώστε το νέο σας ασανσέρ να τοποθετηθεί χωρίς σκοτούρες, χωρίς χρονικές ή οικονομικές υπερβάσεις. Μετά τις δοκιμές και την παράδοση, μπορούμε να σας υποδείξουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες βάσει των αναγκών σας.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΙΣΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!

Η εγκατάσταση νέου ασανσέρ θα σας δημιουργήσει λιγότερη αναστάτωση σε σχέση με άλλες εργασίες ανακαίνισης. Κάθε χρόνο, ολοκληρώνουμε χιλιάδες εγκαταστάσεις εκ των υστέρων τοποθέτησης ασανσέρ σε όλο τον κόσμο, γρήγορα, απροβλημάτιστα και με την ελάχιστη δυνατή όχληση για τους ενοίκους και τους επισκέπτες του κτιρίου. Επειδή κάθε περίπτωση είναι μοναδική, μπορούμε να συστήσουμε την πλέον κατάλληλη λύση για την αρχιτεκτονική του κτιρίου και τις ανάγκες χρήσης του πελάτη.

Ασανσέρ KONE για εκ των υστέρων τοποθέτηση

ΠροϊόνΠεριγραφήΤαχύτηταΜέγιστη διαδρομήΜέγιστο φορτίο
Μέγιστος αριθμός ατόμωνΜέγιστος αριθμός ασανσέρ ομάδας
KONE MonoSpace® 500Ασανσέρ χωρίς μηχανοστάσιο για έργα πλήρους αντικατάστασης σε χαμηλού και μεσαίου ύψους κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια1,75 m/s
70 m
1150 kg
Έως 15
4
KONE ProSpace™Λύση ασανσέρ με την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση χώρου για κτίρια κατοικιών χωρίς ασανσέρ0,6 m/s
30 m
675 kg
Έως 9
1

ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΑΝΣΕΡ

Τοποθέτηση ασανσέρ εκ των υστέρων: οδηγός βήμα προς βήμα

Θα αναλάβουμε τον προγραμματισμό και τον συντονισμό του συνόλου της διαδικασίας εγκατάστασης και ένας αποκλειστικός υπεύθυνος έργου θα φροντίσει ώστε το έργο σας να ολοκληρωθεί εντός της προθεσμίας και χωρίς υπέρβαση του κόστους.

Λήψη απόφασης

Πρώτα, θα πρέπει να συγκεντρώσετε πληροφορίες σχετικά με κατάλληλες λύσεις για το κτίριο σας, καθώς και τυχόν άδειες και επιδοτήσεις, και να κάντε μια πρόχειρη εκτίμηση του κόστους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτά.

Χρηματοδότηση

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μελετήσετε τον τρόπο χρηματοδότησης του έργου, τι μέρος αυτής μπορεί να καλυφθεί από επιδότηση και πώς θα επιμεριστεί το κόστος ανάμεσα στους ενοίκους.

Προγραμματισμός

Θα αποφασίσουμε για τη θέση εγκατάστασης, θα καταρτίσουμε τις αρχιτεκτονικές και τεχνικές μελέτες για το φρεάτιο, θα σχεδιάσουμε το εσωτερικό του ασανσέρ και θα φροντίσουμε ώστε να διεκπεραιωθούν όλες οι σχετικές άδειες.

Κατασκευή

Αυτό το στάδιο καλύπτει τις προετοιμασίες της θέσης εγκατάστασης, την εγκατάσταση του φρεατίου και του ασανσέρ και τον τελικό καθαρισμό. Προτού σας παραδώσουμε το ασανσέρ σας, θα προβούμε σε πλήρη επιθεώρηση της ασφάλειας και της απόδοσης.

Συντήρηση

Η προληπτική συντήρηση που κάνουμε διασφαλίζει ότι το ασανσέρ σας θα λειτουργεί αξιόπιστα σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του. Εάν τυχόν σημειωθεί κάποιο πρόβλημα, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στην περιοχή σας θα επαναφέρουν σε λειτουργία το ασανσέρ το συντομότερο δυνατόν.

img_ebuli-program-campaign-highlight-680x400

Κατεβάστε ένα δωρεάν εγχειρίδιο! 

Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε.  Μάθετε για τη χρηματοδότηση, πού να τοποθετήσετε τον ανελκυστήρα και πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει!

Το κατάλληλο ασανσέρ για το κτίριο σας: ας το κάνουμε πραγματικότητα!

img_buildings-without-elevators-designing-1

Εύρεση της κατάλληλης θέσης για το ασανσέρ σας

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ασανσέρ σχεδόν σε οποιοδήποτε κτίριο. Το μέγεθος και το σχήμα του κλιμακοστασίου θα προσδιορίσει εάν το ασανσέρ θα εγκατασταθεί εντός ή εκτός αυτού.
Επιλογές εγκατάστασης:

  • Εντός του κλιμακοστασίου με τις κλίμακες εκατέρωθεν του ασανσέρ
  • Στο μέσον του κλιμακοστασίου
  • Με μερική αντικατάσταση του κλιμακοστασίου, το οποίο εκτείνεται εκτός του κτιρίου
  • Σε προσυναρμολογημένο φρεάτιο σε εξωτερικό τοίχο. Επειδή το φρεάτιο είναι προσυναρμολογημένο και μεταφέρεται στο σημείο τοποθέτησης, η μέθοδος αυτή εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.
img_buildings-without-elevators-designing-2

Επιλογή σχεδίου

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια λύση η οποία να ταιριάζει με την εσωτερική σχεδίαση και την αρχιτεκτονική οποιουδήποτε κτιρίου. Μπορείτε να επιλέξετε υλικό για το φρεάτιο το οποίο να ταιριάζει τόσο με το εσωτερικό του κτιρίου όσο και με το υλικό των τοιχωμάτων του θαλάμου και τα υλικά του δαπέδου.

img_buildings-without-elevators-designing-3-951x535.jpg

Οικονομικές διευκολύνσεις

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες προβλέπονται επιδοτήσεις οι οποίες καλύπτουν μέχρι και 60–70% του συνολικού κόστους της εγκατάστασης ασανσέρ. Κατά κανόνα, η διαχείριση του κτιρίου λαμβάνει δάνειο και χρηματοδοτεί τις δόσεις για την εξόφληση διαμέσου της μηνιαίας χρέωσης για τη συντήρηση. Στη συνέχεια, οι ένοικοι αποφασίζουν για τον τρόπο επιμερισμού του κόστους. Είμαστε έτοιμοι να σας παράσχουμε υποδείξεις και να σας αποστείλουμε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού: απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να μας πείτε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μία από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν.

Sample form


+357My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Residential Flow in a new building|Residential Flow in an existing building|24/7 Connected Service|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Λάβετε υπόψη ότι όταν υποβάλετε αυτήν τη φόρμα, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ανατρέξτε στη Δήλωση απορρήτου.