Εργαλεία και στοιχεία λήψης

Εργαλεία και στοιχεία λήψης της KONE

Επωφεληθείτε από τα εργαλεία σχεδιασμού και μελέτης εγκαταστάσεων νέας γενιάς τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη που θα κάνει το κτίριό σας πιο ελκυστικό τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους επισκέπτες.

Εργαλεία για ανελκυστήρες

img_ shutterstock_1386717164_edit_Planner_v2_RGB_highlight_teaser

Σύστημα κλήσης ανελκυστήρα KONE Elevator Call

Λάβετε όλα τα τεχνικά στοιχεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα πάντα, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Για τους ανελκυστήρες KONE MonoSpace® 300, 500, 700 και KONE TranSys™ DX.

img_shutterstock_407469838_Car-Designer_highlight_teaser

KONE Car Designer

Ρίξτε μια ματιά στα θεματικά σχέδια ή δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό εσωτερικό συνδυάζοντας υλικά, φωτισμό και αξεσουάρ και υλοποιήστε το όραμά σας με τρισδιάστατη μοντελοποίηση. Για τους ανελκυστήρες KONE MonoSpace® 300, 500 και 700 DX Class.

Εργαλεία για κυλιόμενες κλίμακες

img_2-tools-img-5-Escalator-Planner

Εφαρμογή σχεδιασμού κυλιόμενων κλιμάκων KONE Escalator Planner

Δημιουργήσετε προσαρμοσμένα σχέδια CAD και προδιαγραφές κτιρίου CSI για προκαταρκτική μελέτη κυλιόμενης κλίμακας και αυτόματου διαδρόμου.

img_KONE tools and downloads-codes and standards_680x425

Κανονισμοί και πρότυπα

Προσφέρουμε ευρεία γκάμα λύσεων για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με διάφορα πρότυπα και κανονισμούς σχετικά με τους ανελκυστήρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν την προσβασιμότητα, την ανθεκτικότητα σε βανδαλισμούς και τη λειτουργία σε περίπτωση πυρκαγιάς. Όλες οι λύσεις μας συμμορφώνονται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN81-20 και EN81-50 όσον αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή ανελκυστήρων.

img_KONE tools and downloads-terms and definitions_680x425

Όροι και ορισμοί

Όσον αφορά τα ασανσέρ, τις κυλιόμενες κλίμακες και τις αυτόματες πόρτες κτιρίων, ορισμένες φορές απαιτείται η χρήση τεχνικών όρων και ακρωνυμίων. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα πρακτικό γλωσσάρι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους όρους αυτούς.

Downloads

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Sample form


+357My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|24/7 Connected Service|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other

Λάβετε υπόψη ότι όταν υποβάλετε αυτήν τη φόρμα, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ανατρέξτε στη Δήλωση απορρήτου.

Στοιχεία λήψης

KONE JumpLift

Το σύστημα KONE JumpLift χρησιμοποιεί αποδοτικά το φρεάτιο του ασανσέρ κατά τη φάση κατασκευής, είτε επιθυμείτε να επιταχύνετε το χρονοδιάγραμμα κατασκευής είτε να αποφύγετε τις περιττές εργασίες είτε να βελτιώσετε τη διαχειριστική μέριμνα.

ΜΟΝΤEΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙ ΩΝ ΚΤΙΡIΟΥ (BIM) ΤΗΣ KONE

Είτε χρειάζεστε σχεδιαστικά μοντέλα για αρχικά σχέδια ή πιο λεπτομερή μοντέλα κατασκευών, τα μοντέλα BIM που διαθέτουμε σας παρέχουν σχετικές πληροφορίες, διαστάσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον εξοπλισμό μας.

ΥΛΙΚA ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥAΡ KONE

Ο οδηγός υλικών και αξεσουάρ παρέχει χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία του τέλειου εξατομικευμένου σχεδίου ασανσέρ για το κτίριό σας και παρουσιάζει λεπτομερώς την εκτεταμένη γκάμα υλικών και αξεσουάρ που προσφέρουμε.

ΔΙΑΣΤAΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY KONE TransitMaster™

Δελτία δεδομένων αρχιτεκτονικής σχεδίασης για την κυλιόμενη κλίμακα KONE TransitMaster 140.

ΔΙΑΣΤAΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY KONE TravelMaster™ 115

Δελτία δεδομένων αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για τον επικλινή κυλιόμενο διάδρομο KONE TravelMaster 115.

ΔΙΑΤHΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚIΝΗΣΗΣ ΑΝΘPΩΠΩΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚHΣ

Το εγχειρίδιό μας για διευθυντές εγκαταστάσεων και ιδιοκτήτες κτιρίων στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων καλύπτει τις προκλήσεις της διατήρησης της διακίνησης ανθρώπων, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους η KONE βοηθά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών.

ΠΡOΤΥΠΑ ΓΙΑ ΑΣΑΝΣEΡ EN 81-20 ΚΑΙ EN 81-50

Αυτό το ενημερωτικό δελτίο παρέχει μια επισκόπηση των βασικών αλλαγών που εισάγονται με τα πρότυπα EN 81-20:2014 και EN 81-50:201 στις απαιτήσεις για την ασφάλεια και την προσβασιμότητα.

ΑΣΑΝΣEΡ KONE ΓΙΑ ΚEΝΤΡΑ ΔΙEΛΕΥΣΗΣ

Ο οδηγός μας καλύπτει τα υλικά, τα αξεσουάρ, τις επιλογές σηματοδότησης, καθώς και τις διαστάσεις θαλάμων και φρεατίων για ασανσέρ που τοποθετούνται σε κέντρα διέλευσης.

ΑΣΑΝΣEΡ KONE ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡOΜΙΑ

Ο οδηγός μας καλύπτει τα υλικά, τα αξεσουάρ, τις επιλογές σηματοδότησης, καθώς και τις διαστάσεις θαλάμων και φρεατίων για ασανσέρ που τοποθετούνται σε εγκαταστάσεις αεροδρομίων.

ΑΣΘΕΝΟΦOΡΑ ΑΣΑΝΣEΡ KONE

Ο οδηγός μας καλύπτει τα υλικά, τα αξεσουάρ, τις επιλογές σηματοδότησης, καθώς και τις διαστάσεις θαλάμων και φρεατίων για ασανσέρ που τοποθετούνται σε ιατρικές εγκαταστάσεις.

ΣΧΕΔΙΑΣΜOΣ PEOPLE FLOW ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚHΣ

Αυτός ο εύχρηστος οδηγός σχεδιασμού σάς καθοδηγεί στις επιλογές για τη δημιουργία ομαλής, ασφαλούς διακίνησης ανθρώπων σε περιβάλλοντα διάφορων τύπων, από εμπορικά κέντρα μέχρι υπεραγορές.

ΟΔΗΓOΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY ΓΙΑ ΑΣΑΝΣEΡ ΜEΣΩΝ ΜΑΖΙΚHΣ ΜΕΤΑΦΟΡAΣ

Αυτός ο οδηγός παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζονται κατά τον σχεδιασμό ασανσέρ για περιβάλλοντα μέσων μαζικής μεταφοράς. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, οδηγίες για την επιλογή των εξαρτημάτων ανύψωσης και των υλικών του θαλάμου.

ΛYΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚEΝΤΡΑ ΔΙEΛΕΥΣΗΣ

Η γκάμα λύσεων που προσφέρουμε για τις έντονες απαιτήσεις των πολυσύχναστων κέντρων διέλευσης περιλαμβάνει ασανσέρ, κυλιόμενες κλίμακες, κυλιόμενους διαδρόμους και πόρτες.

ΛYΣΕΙΣ KONE ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡOΜΙΑ

Οι λύσεις μας για τις μοναδικές απαιτήσεις των εγκαταστάσεων αεροδρομίου συμβάλλουν στην ασφαλή, αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση της διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων εντός και διαμέσου του αεροδρομίου.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚA ΑΣΑΝΣEΡ KONE

Καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν δοκιμασμένες τεχνολογίες και εμπνευσμένα σχέδια θαλάμου, για τη δημιουργία ασανσέρ που είναι ελκυστικά και ευρύχωρα και βελτιώνουν την εμφάνιση κάθε κτιρίου.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KDS330

Διαθέσιμες επιλογές για πίνακες χειρισμού θαλάμου, κουμπιά ορόφων και διατάξεις στάσεων για τη σειρά σηματοδότησης KONE KDS330.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KDS300

Διαθέσιμες επιλογές για πίνακες χειρισμού θαλάμου, κουμπιά ορόφων και διατάξεις στάσεων για τη σειρά σηματοδότησης KONE KDS300.

ΣYΣΤΗΜΑ ΕΛEΓΧΟΥ KONE Destination

Το KONE Destination είναι ένα σύστημα ελέγχου προορισμού που λαμβάνει υπόψη τους επιθυμητούς ορόφους προορισμού και τον αριθμό των επιβατών σε αναμονή, ώστε να βελτιώνει σημαντικά τη χρησιμότητα και την αποδοτικότητα του ασανσέρ.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ ΟΘOΝΗΣ ΑΦHΣ KONE

Το KSP858 είναι ένας πίνακας λειτουργίας προορισμού (DOP) οθόνης αφής που ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αφής και μια ιδιαίτερα εύχρηστη διασύνδεση για άνετη χρήση του ασανσέρ.

KONE InfoScreen

Το KONE InfoScreen είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για την παροχή περιεχομένου πολυμέσων και πληροφοριών που βασίζονται στο Web, καθώς και για την καλύτερη καθοδήγηση των ατόμων που μετακινούνται εντός του κτιρίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ενημερωτικούς όσο και για ψυχαγωγικούς σκοπούς, καθώς και για να καθοδηγεί τους επιβάτες, για ομαλότερη και ασφαλέστερη διακίνηση των ανθρώπων εντός των εγκαταστάσεων.

KONE E-link™

Το KONE E-Link επιτρέπει την επίβλεψη του συστήματος ασανσέρ και κυλιόμενης κλίμακας από μία κεντρική τοποθεσία, βοηθώντας σας να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών για τους ενοίκους, καθώς και την αξιοπιστία και αποδοτικότητα των ασανσέρ και των κυλιόμενων κλιμάκων στο κτίριό σας.

ΟΔΗΓOΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY KONE Access™

Αυτός ο οδηγός σχεδιασμού παρέχει τις γενικές πληροφορίες σχετικά με το σύστημα ελέγχου πρόσβασης KONE Access οι οποίες απαιτούνται για τον καθορισμό των προδιαγραφών και την εγκατάσταση του συστήματος και οι οποίες προορίζονται για τα άτομα που εμπλέκονται στους σχετικούς τομείς, όπως οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και η πρόσβαση ασφαλείας σε κτίρια.

ΔΙΑΣYΝΔΕΣΗ ΕΛEΓΧΟΥ ΠΡOΣΒΑΣΗΣ KONE

Η Διασύνδεση ελέγχου πρόσβασης KONE συνδέει οποιοδήποτε σύστημα ελέγχου πρόσβασης με το σύστημα ελέγχου ασανσέρ KONE, με στόχο να αυξηθεί η ασφάλεια του κτιρίου και παράλληλα να βελτιωθεί η διακίνηση ανθρώπων.

KONE Access™

Το KONE Access, που αποτελεί ολοκληρωμένη λύση πρόσβασης, διαθέτει ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης με πλήρεις δυνατότητες κλιμάκωσης, το οποίο συνεργάζεται ομαλά με το σύστημα ασανσέρ που διαθέτετε, αλλά και με τις περιστρεφόμενες πόρτες και τις άλλες πόρτες του κτιρίου σας.

KONE Care™ Maintenance Method

KONE Modular Based Maintenance helps us find and fix potential faults before they can cause downtime, helping you ensure quality service and improve end-user safety.

ΣΥΝΤHΡΗΣΗ KONE Care™

Κατανόηση των απαιτήσεων συντήρησης που έχετε: Επιλέξτε το επίπεδο φροντίδας που χρειάζεστε, από τα τρία πακέτα συντήρησης που προσφέρουμε.

KONE ReSolve™ 800

Μια πλήρης λύση ηλεκτροδότησης και εκσυγχρονισμού για ασανσέρ σε κτίρια μεγάλου ύψους. Ο εκσυγχρονισμός με τη λύση KONE ReSolve 800 βελτιώνει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση.

KONE ReSolve™ 40

Μια λύση ηλεκτροδότησης και εκσυγχρονισμού για ασανσέρ σε κτίρια χαμηλού έως μεσαίου ύψους που περιλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών ρελέ και άλλων ηλεκτρολογικών εξαρτημάτων, βελτιώνοντας τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση.

KONE ReSolve™ 200 και 400

Ο εκσυγχρονισμός του μηχανισμού ανύψωσης του ασανσέρ παρέχει οφέλη όσον αφορά την αξιοπιστία, την προσβασιμότητα και την ασφάλεια και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 5 μόλις ημέρες.

ΠOΡΤΕΣ ΑΣΑΝΣEΡ KONE ReNova™

Ο εκσυγχρονισμός του συστήματος πορτών του ασανσέρ με τη λύση KONE ReNova βελτιώνει την ασφάλεια, την απόδοση και την αξιοπιστία των πορτών. Επίσης, μπορεί να είναι μια ιδανική ευκαιρία για αναβάθμιση τόσο της αισθητικής όσο και της προσβασιμότητας για τους επιβάτες.

KONE ReGenerate™ 800

Μια λύση υψηλών επιδόσεων για ασανσέρ σε κτίρια μεγάλου ύψους που σας βοηθά να διατηρείτε το κτίριό σας ως κορυφαίο στην αγορά ακινήτων.

KONE ReGenerate™ 200 και 400

Μια ολοκληρωμένη λύση εκσυγχρονισμού του ελεγκτή και του μηχανισμού ανύψωσης του ασανσέρ, που βελτιώνει την ασφάλεια και την προσβασιμότητα, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί το λειτουργικό κόστος για όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

KONE ReFresh™

Το KONE ReFresh είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του ασανσέρ σας. Αυτή η λύση εκσυγχρονισμού του θαλάμου του ασανσέρ έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να ενσωματώνεται ομαλά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Φυλλάδιο KONE ProSpace™

Το KONE ProSpace είναι μια πλήρης λύση ασανσέρ, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε κάθε κτίριο. Αυτή η λύση εξοικονομεί χώρο, καθώς είναι σχεδιασμένη για εγκατάσταση μέσα στο κλιμακοστάσιο.

People Flow Intelligence της KONE

Οι ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις People Flow Intelligence που παρέχουμε βοηθούν τους χρήστες του κτιρίου σας να μετακινούνται μέσα σε αυτό γρήγορα και άνετα, βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλεια.

ΠΑΚEΤΟ ΑΝΑΒAΘΜΙΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜAΤΩΝ ΜΕIΩΣΗΣ ΘΟΡYΒΟΥ KONE MaxiSpace™

Το πακέτο μείωσης θορύβου για υπάρχοντα ασανσέρ KONE MaxiSpace αποτελείται από νέες τροχαλίες και κλιπ για τις ράγες-οδηγούς, καθώς και από αντικαθιστούμενη αντικραδασμική πλάκα έδρασης των μηχανημάτων.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS970

Αυτή η εντοιχιζόμενη λύση σηματοδότησης έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS670

Αυτή η λύση σηματοδότησης που αναρτάται σε επιφάνειες έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS570

Αυτή η λύση σηματοδότησης που αναρτάται σε επιφάνειες έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS430

Αυτή η λύση σηματοδότησης που αναρτάται σε επιφάνειες έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS420

Αυτή η λύση σηματοδότησης που αναρτάται σε επιφάνειες έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS210

Αυτή η λύση σηματοδότησης που αναρτάται σε επιφάνειες έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικά κτίρια.

ΠΑΚEΤΟ ΑΝΑΒAΘΜΙΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜAΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟY ΜΠΛΟΚ ΒΑΛΒIΔΩΝ KONE

Μήπως το υδραυλικό ασανσέρ σας χρειάζεται αναβάθμιση; Προσδιορίστε αν το ασανσέρ σας διαθέτει μονό έμβολο στον πυθμένα και μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση σε διπλό έμβολο.

ΜΟΝAΔΑ ΑΝYΨΩΣΗΣ KONE MR12/17

Οι μονάδες ανύψωσης KONE MR12 και MR17 έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν τον τμηματικό εκσυγχρονισμό των ασανσέρ σε κτίρια κατοικιών, μικρά ξενοδοχεία και μικρά κτίρια γραφείων. Αυτές οι μονάδες ανύψωσης έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη μείωση του χρόνου εγκατάστασης.

ΑΣΑΝΣEΡ KONE ΓΙΑ ΚΤIΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Κάθε πτυχή του αναβαθμισμένου KONE MonoSpace® έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει πραγματική αξία στο κτίριό σας και να μεγιστοποιεί την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία για τους επιβάτες.

KONE elevators for commercial buildings

Every aspect of the upgraded KONE MonoSpace® is designed to add real value to your building and maximize comfort, safety, and convenience for passengers.

KONE elevator and escalator installation processes

Ensure that your elevators and escalators are installed on time, with the excellent ride comfort and aesthetic appearance you expect.

ΠΑΚEΤΟ ΑΝΑΒAΘΜΙΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜAΤΩΝ ΣΥΣΤHΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔOΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗΣ KONE

Το πακέτο ηλεκτροδότησης και σηματοδότησης που προσφέρουμε περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αναβαθμίσεων σε μία εναία, οικονομική προσφορά, που καλύπτει τα συστήματα ελέγχου, τον φωτισμό του θαλάμου και τη σηματοδότηση του ασανσέρ σας.

KONE Care for Life™ survey

Is your elevator or escalator reliable? Is it safe? Are there opportunities for you to reduce your elevator energy consumption and avoid unpredictable repair costs? The KONE Care for Life analysis helps you answer these questions.

ΠΑΚEΤΟ ΑΝΑΒAΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣIΑΣ KONE EΝΑΝΤΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚHΣ ΤΑΧYΤΗΤΑΣ ΑΝΕΡΧOΜΕΝΟΥ ΘΑΛAΜΟΥ

Το πακέτο αναβάθμισης που προσφέρουμε για ασανσέρ όλων των επωνυμιών αποτελείται από έναν νέο περιοριστήρα ταχύτητας, νέο συρματόσχοινο και μια νέα διάταξη αρπάγης ράγας-οδηγού. Αυτές οι βελτιώσεις διασφαλίζουν ότι ένας θάλαμος που κινείται με υπερβολική ταχύτητα θα έλθει σε ασφαλή, ελεγχόμενη στάση.

ΠΛHΡΕΙΣ ΛYΣΕΙΣ KONE ΓΙΑ ΑΣΑΝΣEΡ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Η πλήρης λύση που προσφέρουμε για τα ασανσέρ πυροσβεστών πληροί τόσο τις περιβαλλοντικές όσο και τις λειτουργικές απαιτήσεις του προτύπου EN 81-72 και διατίθεται με μια σειρά επιλογών σχεδίασης.

KONE EcoMod™

Πλήρης εκσυγχρονισμός κυλιόμενης κλίμακας ή κυλιόμενου διαδρόμου χωρίς αφαίρεση της αντηρίδας. Η λύση EcoMod εξαλείφει την ανάγκη για δαπανηρές δομικές μετατροπές, ενώ παράλληλα διατηρεί την υπάρχουσα διακόσμηση του κτιρίου.

ΔΙΑΣΤAΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY KONE TravelMaster™ 110

Δελτία δεδομένων αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για την κυλιόμενη κλίμακα KONE TravelMaster 110.

KONE TravelMaster™ 110

Η KONE TravelMaster 110 είναι μια οικολογικά αποδοτική κυλιόμενη κλίμακα, που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικά περιβάλλοντα. Ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά τις τεχνολογίες ασφαλείας και τις καινοτομίες στην οπτική σχεδίαση.

ΔΙΑΣΤAΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY KONE TransitMaster™ 120

Δελτία δεδομένων αρχιτεκτονικής σχεδίασης για την κυλιόμενη κλίμακα KONE TransitMaster 120.

KONE TransitMaster™ 120

Η οικολογικά αποδοτική κυλιόμενη κλίμακα KONE TransitMaster 120 είναι σχεδιασμένη για λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο σε περιβάλλοντα με μέση έως υψηλή ροή κυκλοφορίας, όπως σε κεντρικούς σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς και αεροδρόμια.

KONE InnoTrack™

Ο KONE InnoTrack είναι ο πρώτος παγκοσμίως κυλιόμενος διάδρομος που δεν απαιτεί φρεάτιο, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε αποπερατωμένα κτίρια και σε οποιονδήποτε όροφο, καθώς και να επιμηκυνθεί ή να σμικρυνθεί όπως απαιτείται.

KONE TravelMaster™ 115

Αυτός ο οδηγός παρουσιάζει λεπτομερώς τις επιλογές και διαστάσεις σχεδιασμού για τον επικλινή κυλιόμενο διάδρομο KONE TravelMaster 115, που έχει σχεδιαστεί για περιβάλλοντα λιανικών πωλήσεων, όπως εμπορικά κέντρα και υπεραγορές.

KONE TransitMaster™ 140

Αυτός ο οδηγός παρουσιάζει λεπτομερώς τις επιλογές και τις διαστάσεις σχεδιασμού για την KONE TransitMaster 140, η οποία είναι μια βαρέος τύπου κυλιόμενη κλίμακα για συγκοινωνιακούς κόμβους, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς μετρό.

ΛYΣΕΙΣ ΚΥΛΙOΜΕΝΩΝ ΚΛΙΜAΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡOΜΩΝ KONE

Η ευέλικτη γκάμα κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων που προσφέρουμε μπορεί να προσαρμοστεί σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών. Όλα τα συστήματα βασίζονται στην ίδια αξιόπιστη τεχνολογία και στην ίδια σύγχρονη οπτική σχεδίαση.

ΔΕΛΤIΟ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟY KONE NanoSpace™

Δελτία δεδομένων αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για το ασανσέρ KONE NanoSpace™.

KONE NanoSpace™

Χάρη στην εξαιρετικά αποδοτική διαδικασία αντικατάστασης σε τέσσερα βήματα και τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζουμε, αυτό το σύγχρονο, οικολογικά αποδοτικό ασανσέρ μπορεί να παραδοθεί για χρήση μέσα σε διάστημα ακόμη και μόλις δύο εβδομάδων, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όλων των ενοίκων.

ΠΛHΡΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΑΣΑΝΣEΡ KONE MonoSpace®

Ένα ολοκαίνουργιο ασανσέρ είναι μια επένδυση στο μέλλον του κτιρίου σας. Επωφεληθείτε πλήρως από την εγκατάσταση ενός νέου ασανσέρ σε υπάρχον φρεάτιο

KONE MonoSpace® 700

Επιλογές και διαστάσεις φρεατίων για το KONE MonoSpace 700, μια οικολογικά αποδοτική λύση ασανσέρ για επαγγελματικά κτίρια και κτίρια κατοικιών με ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη διακίνηση ατόμων και την άνεση κατά τη μεταφορά.

KONE MonoSpace® 500

Επιλογές και διαστάσεις φρεατίων για το KONE MonoSpace 500, μια οικολογικά αποδοτική λύση ασανσέρ για κτίρια κατοικιών ή επαγγελματικά κτίρια που διαθέτει ευρεία γκάμα επιλογών για το εσωτερικό του θαλάμου.

KONE MiniSpace™

Τα ασανσέρ KONE MiniSpace συνδυάζουν τον οικολογικά αποδοτικό κινητήρα KONE EcoDisc με συμπαγές μηχανοστάσιο και είναι ιδανικοί για γραφεία, ξενοδοχεία και κτίρια κατοικιών έως και 63 ορόφων.

KONE TranSys™

Αυτός ο βαρέος τύπου ασανσέρ φορτίων διασφαλίζει εξαιρετική απόδοση χώρου και δεν απαιτεί μηχανοστάσιο, κάτι που σημαίνει εύκολη τοποθέτηση και μείωση του κόστους και του χρόνου κατασκευής.

ΛYΣΕΙΣ KONE ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚEΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ

Η ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων μετακίνησης ατόμων και αγαθών που έχουμε σχεδιάσει για τις μοναδικές απαιτήσεις των ιατρικών εγκαταστάσεων και συμπεριλαμβάνει ασανσέρ, κυλιόμενες κλίμακες και πόρτες.

ΛYΣΕΙΣ KONE ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΠΩΛHΣΕΩΝ

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τη διακίνηση ανθρώπων σε ροή εσόδων, είτε σχεδιάζετε την κατασκευή μιας νέας εγκατάστασης είτε αναβαθμίζετε τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS800 ΚΑΙ KSS900

Διαθέσιμες επιλογές για πίνακες χειρισμού θαλάμου, αναγνωριστικά ασανσέρ, δείκτες προορισμού και διατάξεις στάσης για τη σηματοδότηση KONE KSS800 και KSS900.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSS280

Η λειτουργική οικογένεια σηματοδότησης που προσφέρουμε για κτίρια κατοικιών διαθέτει απλές λειτουργίες, καλή ορατότητα και εύκολη πρόσβαση σε συνδυασμό με εξελιγμένο σχεδιασμό.

ΣΗΜΑΤΟΔОΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΟΧH ΣΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟYΣ KONE KSS140

Η KSS140 είναι μια κομψή αλλά παράλληλα εξαιρετικά ανθεκτική σειρά σηματοδότησης που παρέχει άριστη προστασία κατά των βανδαλισμών. Είναι ιδανική για κεντρικούς σταθμούς δημόσιων μέσων μεταφοράς, αεροδρόμια και κτίρια λιανικής πώλησης.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KDS50

Διαθέσιμες επιλογές για πίνακες χειρισμού θαλάμου, κουμπιά ορόφων και διατάξεις στάσεων για τη σειρά σηματοδότησης KONE KDS50.

ΣΧΕΔIΑΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗΣ ΚΟΝΕ

Οι κομψές επιλογές σχεδίασης σηματοδότησης που προσφέρουμε προσθέτουν τις τελικές πινελιές στο ασανσέρ σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει την εμφάνιση και την αίσθηση του κτιρίου σας.

ΘEΜΑΤΑ ΣΧΕΔIΑΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟY ΘΑΛAΜΩΝ KONE

Η Συλλογή σχεδίων KONE είναι ένα σύνολο εμπνευσμένων εσωτερικών θαλάμου που δημιουργήθηκαν από τη βραβευμένη ομάδα σχεδίασης της KONE. Περιηγηθείτε στα θέματα σχεδίασης που διαθέτουμε και δείτε συμβουλές για την επιλογή του σωστού σχεδίου.

ΛYΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡHΣΗ ΚΑΤA ΤΗΝ ΠΕΡIΟΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥHΣ ΤΗΣ KONE

Οι λύσεις μας για τη χρήση κατά την περίοδο κατασκευής βοηθούν τους εργαζόμενους και τα υλικά να φθάνουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, εξοικονομώντας εκατοντάδες πολύτιμες εργατοώρες και επιταχύνοντας τα χρονοδιαγράμματα κατασκευής.

KONE EcoSpace™

Το αξιόπιστο και εξαιρετικά οικονομικό ασανσέρ μας για κτίρια κατοικιών χαμηλού ύψους. Συντηρείται εύκολα, είναι ανθεκτικό και διατίθεται σε μια γκάμα ελκυστικών σχεδίων θαλάμου.

ΕΓΧΕΙΡIΔΙΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟY ΑΣΑΝΣEΡ

Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα για τη διαδικασία εκσυγχρονισμού του ασανσέρ θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το έργο σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΗΜΑΤΟΔOΤΗΣΗ KONE KSP 978/979

Οι KSP 978/979 είναι πίνακες χειρισμού προορισμού οθόνης αφής που ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αφής και μια ιδιαίτερα εύχρηστη διεπαφή για άνετη χρήση του ασανσέρ.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας του ιστότοπου και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας. Εάν είστε καλά με αυτό και αποδεχτείτε όλα τα cookies, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή". Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου μας..